>Lassen
Lassen 2019-01-22T15:53:25+00:00

Lassen

Lasapparatuur

Lasapparatuur koopt u bij Las Service.

Laskappen

Op zoek naar de geschikte laskap? Las Service verkoopt verschillende types laskappen.

Toevoegmateriaal

Voor TIG of MIG lassen heeft Las Service eveneens toevoegmateriaal te koop.

Lasbenodigdheden

Las Service verdeelt de lasbenodigdheden van Binzel, SAF, Lincoln en Arcair.

Pijpstoppen & Backinggas systemen

Voor alle soorten pijpstoppen & backinggas systemen kunt u terecht bij Las Service.

Laspistolen & tangen

Gietijzer lassen met een lasmachine? Las Service heeft de benodigde toebehoren.

Onderwaterlassen

Onderwaterlassen is gevaarlijk. Las Service levert de geschikte apparatuur.

Een lasapparaat/lastoestel kopen of huren doet u bij Las Service, de specialist in verkoop en verhuur van lasapparatuur. Ook voor een 2dehands lasapparaat kan u bij ons terecht!

Las Service is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van lassen. Met een ervaren en gemotiveerd team kunnen wij een oplossing bieden op al uw vragen. Voor zowel de aankoop van een nieuw of 2dehands lasapparaat, als het huren van lastoestellen kan u bij ons terecht. Onze tweedehands lastoestellen zijn uitvoerig gecontroleerd zodat we u een perfecte werking kunnen garanderen.

Lassen is het verbinden van materialen door druk en/of warmte, waarbij het materiaal op de verbindingsplaats in vloeibare toestand wordt gebracht. Anders dan bij solderen smelt bij lassen ook het materiaal van het werkstuk, dus niet alleen het toevoegmateriaal.

Lasapparaat kopen?

Met een lasapparaat of lastoestel verbindt u stalen, rvs of aluminium onderdelen met elkaar. Uw geschikte lasapparaat kopen doet u bij Las Service. Ons uitgebreide assortiment biedt lasapparatuur voor alle doeleinden en lastechnieken. Denk daarbij eerst na welke lastechniek u moet gebruiken: elektrode lassen, TIG-lassen, MIG/MAG lassen of een combinatie. In ons aanbod vindt u gegarandeerd het juiste lasapparaat voor uw klus!

Verhuur lastoestellen

Voor de verhuur van lastoestellen is er slechts één adres. Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van Las Service wanneer u een (2dehands) lasapparaat wilt kopen of huren.