>>Laskappen
Laskappen 2019-01-23T10:09:43+00:00

Laskappen

Handkap

Las Service voorziet hier de traditionele handkappen, die u met de hand voor uw gezicht moet houden.

Laskap

Laskappen die met een band om het hoofd vastzit vind je bij Las Service

Automatische lashelm

Automatische lashelmen en laskappen bij Las Service.

Lashelm met verse luchttoevoer

Een lashelm of laskap met toevoer van verse lucht van Speedglas vind je bij Las Service

Las Service, verdeler van Weldline en Speedglas lashelmen/laskappen, levert steeds de geschikte lashelm. U kan bij ons een normale laskap, automatische lashelm of lashelm met afzuiging kopen.

De veiligheid van uw ogen is prioriteit nummer één bij het lassen. Omdat geen twee situaties dezelfde zijn, zijn er verschillende soorten lashelmen of laskappen verkrijgbaar. Las Service is erkend verdeler van Weldline en Speedglas lashelmen. U kan bij ons, buiten de normale laskap of handkap, ook een automatische lashelm of een lashelm met afzuiging kopen.

Speedglas lashelmen

De Speedglas lashelmen van 3M bieden permanente hoofdbescherming voor lassers. Bovendien is er een Speedglas lashelm of laskap specifiek voor iedere job. Een gekleurde lasfilter, extra groot “flip up” vizier, Quick Release rail of bewegingssensor? Het zijn slechts enkele van de troeven die een Speedglas lashelm of laskap van 3M biedt. Via Las Service kan u uiteraard deze hoogtechnologische Speedglas lashelmen kopen. Contacteer ons voor meer info.

Weldline lashelmen

Oerlikon is verantwoordelijk voor de productie van deze hoogtechnologische Weldline lashelmen. Comfort en veiligheid staan steeds centraal. Een Weldline lashelm of laskap is dan ook verkrijgbaar met diverse opties. Een LCD scherm, veiligheidsalarm of optische sensoren behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten over deze Weldline lashelmen?
Contacteer ons!