Met meer dan 110 jaar ervaring in kwaliteit en service is Portwest uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van stijlvolle, comfortabele, kwalitatief hoogwaardige werkkleding die voldoet aan internationale normeringen.

Wij luisteren zorgvuldig naar onze klanten en zijn altijd bezig de kwaliteit van onze lijnen te verbeteren door nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en nieuwe technieken op onze producten toe te passen. Ons uitgebreide en unieke lijn werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM producten beschermen dragers over de gehele wereld in de diverse industriën waaronder de olie- en gas, las, mijnen, landbouw, transport, chemische, bouw, op- en overslag, productie en nog veel meer. Wij zijn specialist in het beschermen tegen mogelijke risico’s waaronder vlammen, vlamboog, chemicaliën, gesmolten metaal, hitte, koude, zichtbaarheid, regen en ESD.

Met een wereldwijde distributie vanuit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Dubai, Australië en de Verenigde Staten, productie faciliteiten in Bangladesh en China, klantondersteuning in meer dan 120 landen, is Portwest uniek gepositioneerd om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en kosten te besparen op ieder niveau van het productie- en distributieniveau naar onze klanten.

Ons grote team wereldklasse ontwerpers, specialisten in vlamvertragende werkkleding, HiVis werkkleding, beschermende schoenen, handschoenen en PBM’s zijn continue bezig om nieuwe producten te ontwerpen om aan de veranderende vraag van de gebruikers te voldoen in alle industriën.

Onze doelstelling is om u volledig te bedienen met werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM’s met de Portwest belofte Betere Kwaliteit, Service en Waarde.

Contacteer ons!