Nederman afzuiginstallaties

Nederman logo
Meer info

Dit is Nederman

Onze missie is mens, planeet en producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen. Door dit te doen dragen we bij tot een efficiënte productie, minder druk op het milieu en een veiligere werkomgeving.

Schone lucht is de hoeksteen van een duurzame productie. Stof en rook die tijdens de productieprocessen worden gegenereerd, moeten efficiënt worden afgezogen om de productkwaliteit te garanderen, maar ook de lange levensduur van de apparaten, de naleving van wetten en regels en een veilige, gezonde werkomgeving te waarborgen. Productiebedrijven willen hun winstgevendheid verhogen door hun activiteiten zo efficiënt mogelijk te maken. Ze moeten ook voldoen aan de hoge milieunormen en hun medewerkers beschermen tegen dampen en stof. Nederman kan hen op al deze punten bijstaan. Zo creëren wewaarde.

We bieden producten en oplossingen binnen de industriële luchtfiltering die voldoen aan de hoge verwachtingen van kwaliteit en winstgevendheid.  Het is onze missie mens, planeet en producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen. Door dit te doen dragen we bij tot een efficiënte productie, minder druk op het milieu en een veiligere werkomgeving.

We zijn vastbesloten om koploper te blijven

Onze klanten proberen zich aan te passen aan een steeds veranderende wereld. Ze maken de productie schoner en efficiënter, productiesystemen flexibeler en werkplaatsen veiliger, en ze passen dezelfde hoge productienormen onder alle omstandigheden toe.

Deze bedrijven willen samenwerken met toeleveranciers die hun waarden en inzet voor een duurzame productie delen. Bedrijven zoals Nederman.

Bedrijfswaarden

Lees meer over onze waarden, waar we voor staan en waar we in geloven onder bedrijfswaarden.

De geschiedenis van Nederman

Lees meer over onze lange geschiedenis waarin we mens, planeet en producten beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen onder de geschiedenis van Nederman.

Kort overzicht

  • 1900 werknemers in 25 landen
  • Distributeurs in nog eens 30 landen
  • 12 productiefaciliteiten over 5 continenten
  • Genoteerd bij NASDAQ OMX Stockholm, MidCap (NMAN)
  • Hoofdkantoor in Helsingborg, Zweden

Voor verdere informatie kan u steeds de website van Nederman raadplegen. klik hier

Contacteer ons!